Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Κόστος Αποστολής

• Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ ανέρχεται στα 5 ευρώ.
• Το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.
• Η αντικαταβολή είναι 2 ευρώ.

Χρόνος Προετοιμασίας & Αποστολής Προϊόντων
Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για την έναρξη της αποστολής των προϊόντων μας ορίζεται από 1 έως 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας (εκτός Κυριακής). Ο τυπικός χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την μέρα έναρξης της αποστολής.

Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:
• Αποστολή μέσω ACS Courier

• Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ Courier

• Παραλαβή από το κατάστημα η οποία είναι δωρεάν

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το artpapoutsia.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Επεξεργασία Παραγγελιών
Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Σάββατο) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής.

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα
Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα το artpapoutsia.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και θα επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις σε θέματα αποστολής, η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στo τηλέφωνo της εταιρείας 2464022832 είτε με email στο info@artpapoutsia.gr

Λειτουργία Καταστήματος
Το κατάστημα έχει φυσική και διαδικτυακή παρουσία.
•Ελευθερίου Βενιζέλου 1, 50500, Σέρβια Κοζάνης

Αν δεν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους παρακαλώ όπως να μην ανοίξετε την συσκευασία σε περίπτωση που την έχετε παραλάβει μέσω Courier και να μας την επιστρέψετε για να σας δώσουμε τα χρήματα σας πίσω αλλιώς ισχύουν τα ως άνω.

Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Όρων Συναλλαγών.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του artpapoutsia.gr στο info@artpapoutsia.gr ή τηλεφωνικά στο 2464022832

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας
Η ομάδα του artpapoutsia.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο